Verbouwing, aanbouw, renovatie

Verbouwing, aanbouw, renovatie

De diensten die wij u kunnen leveren, gaan van klein tot groot. Op het gebied van verbouwingen is ons niets te gek. Wij weten waar wij mee bezig zijn en brengen elke verbouwing, in overleg met u als klant zijnde, tot een goed einde.

U kunt bij ons terecht voor onder andere het bouwen van een aanbouw of garage en alle andere verbouwingen die u wilt laten doen. Ook doen wij het onderhoud van schuifpuien en stellen wij het beslag van schuifpuien af. Ramen worden opnieuw afgesteld en wij geven u advies. Merken als Maco, Roto, Siegenia en Gu zijn bij ons bekend. Ook voor renovaties draaien wij onze hand niet om.

Het plaatsen en leveren van kozijnen behoort ook tot onze diensten. Of het nu een houten, aluminium of kunststof kozijn is. Wij bouwen volgens de nieuwe normen die gesteld zijn door de overheid wat betreft de luchtdichtheid. We noemen dit ook wel luchtdicht bouwen of passief verbouwen. Al met al, u kunt bij ons onder andere terecht voor:
✓ Verbouwingen;
✓ Aanbouw;
✓ Onderhoud;
✓ Renovaties;
✓ Kozijnen leveren en plaatsen;
✓ Passief verbouwen.

Niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven maken wij alle klussen in orde en zorgen wij ervoor dat er een glimlach op het gezicht verschijnt. Hebt u een klus voor ons, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op