Over ons

Noteboom Montage – Uw partner in montagewerkzaamheden

De eigenaar van Noteboom Montage is in 2012 begonnen als zelfstandig ondernemer. Inmiddels heeft Richard Noteboom een team van vakkundige experts om zich heen, die graag de handen uit de mouwen steken. Noteboom Montage is immers een modern bedrijf, waar kwaliteit vanzelfsprekend op nummer één staat.

Noteboom Montage heeft een team van zeven experts. Wij hebben onze eigen servicemonteur die zowel onderweg als op kantoor werkt. De timmermannen en monteurs zorgen ervoor dat de verschillende klussen gedaan worden. Of het nu gaat om een grote of een kleine klus, alle klussen hebben onze volledige aandacht, van het begin tot het eind. Ons gemotiveerde team staat klaar om uw klussen te volbrengen. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

Van verbouwing tot renovatie

✓ Verbouwingen;
✓ Aanbouw;
✓ Onderhoud;
✓ Renovaties;
✓ Kozijnen leveren en plaatsen;
✓ Passief verbouwen.

Wij houden van korte lijntjes, zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Directe, persoonlijke communicatie is ontzettend belangrijk. Wij willen de volledige aandacht hebben voor u als opdrachtgever. Zo kunnen wij u ontzorgen van de werkzaamheden waar u tegenop ziet of de tijd niet voor heeft.

Montagewerkzaamheden op maat

✔ We spelen in op uw wensen;
✔ We ontzorgen u met onze afwisselende diensten;
✔ Kwaliteit staat hoog in het vaandel;
✔ We hebben een team van deskundige experts;
✔ Persoonlijk, direct contact.