Projecten

Verbouwing, aanbouw, renovaties – Onze projecten

Voor geen enkel project draaien wij onze hand om. Wij zijn altijd bereid om samen met u te kijken wat haalbaar is. We richten ons op zowel particulieren als bedrijven. De meeste projecten ronden wij binnen een korte periode af, maar kwaliteit heeft de prioriteit.

Veelal werken wij met onderhoudscontracten of binnen een VVE, waardoor we ook voor grotere projecten beschikbaar zijn. Dit wil echter niet zeggen dat dit onze enige focus is. Ook voor kleinere, particuliere projecten zijn wij inzetbaar. Wanneer u zeker wilt weten of wij het geschikte bedrijf zijn voor uw klus, dan kunt u het beste gewoon even contact met ons opnemen. Zo hoeft u niet langer te twijfelen.

Het onderhouden van uw woning is ook iets waar u goed aan moet denken. Wanneer u aan uw woning achterstallig onderhoud heeft, dan kan dit later zorgen voor problemen. Uiteindelijk heeft u dan nog veel meer kosten aan het repareren. Ook is het zo dat uw woning in waarde daalt wanneer sprake is van achterstallig onderhoud. U kunt er zeker van zijn dat wij onderhoudswerkzaamheden verrichten tegen een degelijke prijs.

20200918 085145

Beton storten

Garage de grond vlak gemaakt, folie en wapening gelegd en toen beton gestort.

Kozijnen plaatsen

Nijmegen; Kozijnen op locatie gemaakt en geplaatst.

Bekijk ook onze Facebook!